Så var det dags igen. Den första höstförkylningen har anlänt.

Har i allafall hunnit bada alla tre hundarna men bara klippt två. Min klippmaskin måste sändas iväg på översyn och underhåll då jag tror den luggar en aning. Har ett nytt skär men det hjälpte inte, alltså är det maskinen som måste renoveras. Det blir att klippa med sax den tredje vovven. Baron Sidus har ändå inget emot att bli saxklippt.

Hemma börjar det se ut som hemma igen efter sommarens “hem-ösa-på-hög-ta-med-nytt-åka-iväg”.

Fröken Ida har fått sin träningsrunda som gick kanonbra men när det gäller tävling så flippar hon ur totalt. Nu står jag i valet och kvalet om jag alls ska tävla med henne något mer.

Hon är ju senare än andra hundar i hennes ålder så jag kanske ska låta henne mogna mera. Mogna och mogna. Ser man Mamma Mia och Fröken Ida tillsammans kan man missta sig gruvligt. Mor och dotter men vilken är vilken. Mamma Mia är hur lekfull och skojfrisk som helst, leker med allt hon hittar, hoppar och skuttar, rullar och krafsar medan Fröken Ida är en lite mera stillsam, inbunde, ja lite “låt-mig-vara-ifred-när-jag-nosar”.

Några kattdelar har jag virkat men väntar nu på annat material till katterna och det bör anlända i dag.